VZW Autisme van binnen uit

WatWieBreek mijn stilteWebshopContactMijn accountAnekdotesLezingenBlogNieuws

Een 'tussenin' gezicht

Een “tussenin" gezicht.
Heel fier is mijn dochter! En ik geef ze groot gelijk.
Wat heeft ze toch weer een fantastische oplossing gevonden.
Ze speelt toneel en haar mimiek is haar grootste troef. En dankzij haar mimiek heeft ze nu een probleempje uit het dagelijks leven kunnen oplossen.
Soms vertellen mensen haar een verhaal en dan weet ze niet of ze het grappig bedoelen of niet. Zo zei een juf op school “maar ja, ik ben helaas al wat ouder”. De Juf keek dan een beetje verdrietig maar mijn dochter wist niet of de juf dat grappig bedoelt of dat de juf echt verdriet heeft.
Hoe moet ze dan reageren?
Wel, mijn dochter heeft daar nu een “tussenin” gezicht voor!


Blog


Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop